Bestelinstructie van Farrow & Ball

Interesse in Farrow en Ball verf? Wij helpen u graag verder met het bestellen. U kunt namelijk eenvoudig in onze webshop de afwerking (finish), glansgraad en hoeveelheid verf bepalen. (Telefonisch bestellen is ook mogelijk! )

Het bestelproces zo gemaakt dat u wordt geholpen bij het maken van de juiste keuze. Zo zijn wij er zeker van dat ook u kan genieten van een fantastisch resultaat!

Wist u dat...wij als officieel verkooppunt de grootste voorraad van Nederland hebben? Hierdoor heeft u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Kies uw favoriete kleur

Op www.paint-paper.nl/farrow-and-ball-kleuren vindt u een overzicht van allekleuren. In dit overzicht maakt u eenvoudig een keuze voor uw favoriete verfkleur.

Wist u dat... u kunt ook snel op kleurnaam of kleurnummer zoeken. Gebruik hiervoor het zoekveld boven aan de pagina.

Maak de juiste keuze

Nadat u de gewenste kleur heeft geselecteerd komt u op de productpagina. Wij bieden de verf niet alleen in verschillende kleuren aan, maar ook in verschillende afwerkingen. Elke afwerking is geschikt voor een bepaalde toepassing of ondergrond. Om te zorgen dat u de juiste verf bestelt, doorloopt u op deze pagina vier stappen.

Kies de juiste toepassing

In stap 1 kiest u de juiste toepassing. Met andere woorden: waar wilt u de Farrow & Ball kleur gebruiken? U kunt hier eenvoudig een keuze maken uit vier opties. De verf voor binnen kent bijvoorbeeld een andere samenstelling dan Farrow en Ball verf voor buiten.


Kies afwerking / finish

Nadat u een juiste toepassing heeft gekozen, kiest u in stap 2 de gewenste uitstraling (afwerking of finish). Met de afwerking heeft u invloed op de uitstraling van de Farrow & Ball kleur. Wilt u een matte uitstraling? Of juist een glanzend effect? In stap 2 maakt u daarvoor een keuze.

De keuzes die u in stap 2 krijgt, hangen af van het toepassingsgebied dat u heeft gekozen in stap 1.

Kies de juiste hoeveelheid

U heeft nu de juiste verf geselecteerd. Rest alleen nog de keuze voor de juiste hoeveelheid. In stap 3 kiest u hiervoor de inhoud van het blik, in stap 4 de hoeveelheid blikken.

Gebruik onze calculator om te bepalen hoeveel blikken u nodig heeft. Vul hiervoor het aantal vierkante meters in.


Q-Shops keurmerk GeoTrust SSL
Gratis kleurenkaart
Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Bezorgd met PostNL

  Betrouwbaar op elk adres

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Productadvies