Farrow & Ball Kleurenwaaiers en kleurenkaarten

Gratis verzending vanaf € 20,-, Grootste voorraad, In 1 werkdag geleverd.

Hoewel de verf van Farrow & Ball uitstekend is, is het absoluut van belang dat u wel weet welke kleur u het beste kunt bestellen voor de juiste sfeer in uw woning. De gratis kleurenkaart en ideale kleurenwaaiers van Farrow & Ball kunt u daarom bestellen op Paint-Paper.nl.

Farrow & Ball Kleurenwaaiers en kleurenkaarten - Farrow & Ball Kleurenwaaier

Gratis Verzending vanaf € 20,-

Gratis kleurenkaart

Binnen 1 dag geleverd

Krijtverf Farrow & Ball Kleurenkaart en brochure

Krijtverf Farrow & Ball Kleurenkaart en brochure

0,- Per stuk

Farrow & Ball Kleurenwaaier

Farrow & Ball Kleurenwaaier

34,95 Per stuk

Farrow & Ball Luxe kleurenmap

Farrow & Ball Luxe kleurenmap

180,- Per stuk


Gratis kleurenkaart met extra brochure van Farrow & Ball

Farrow & Ball heeft specifiek voor het gebruikersgemak van klanten een gratis kleurenkaart ontworpen. Hierop zijn met de hand alle 132 kleuren van Farrow & Ball verf aangebracht. Hierdoor kunt u niet alleen perfect de ideale kleur voor elke ruimte in uw woning uitzoeken, maar weet u ook precies hoe de verschillende kleuren van Farrow & Ball opdrogen. De afgebeelde kleuren op internet kunnen namelijk iets anders tonen dan de opgedroogde kleur na het aanbrengen op uw muren.

De 132 kleuren van Farrow & Ball verf, weergegeven op deze gratis kleurenkaart met de achterliggende gedachten, variëren van de vaak bestelde neutrale kleuren – waaronder Wimborne White en Pointing – tot opvallende kleuren - zoals Charlotte’s Locks en Haags blauw –. Uiteraard is er nog een heel scala beschikbaar tussen deze genoemde kleuren.

Om tot een nog betere beslissing te komen voor de juiste verfkleur van Farrow & Ball bevat deze gratis kleurenkaart ook nog een gratis brochure ter inspiratie. U kunt in deze brochure 80 afbeeldingen vinden die u helpen bij het creëren van een prachtig interieur en een lieflijk decor in uw woning. Accessoires zijn prima in staat om u hierbij te helpen. Kortom, deze gratis kleurenkaart en gratis brochure van de Farrow & Ball verfsoorten kunt u nu aanvragen bij Paint-Paper.nl. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan!

Ideale kleurenwaaier van Farrow & Ball verf

De bijzondere kleurenwaaier van Farrow & Ball kan u nog extra helpen bij het kiezen van de juiste verfkleur. Bij deze waaier wordt op elke pagina één kleur getoond, zodat de afbeeldingen groot genoeg zijn.  Daarnaast kunt u op deze pagina niet alleen de kleuren vinden, maar ook de kleurnaam, zijn oorsprong en een beschrijving zijn te vinden op de achterzijde. Zo heeft u in een eenvoudige kleurenwaaier van 20 cm bij 7 cm alle benodigde informatie bij de hand! Ideaal dus en makkelijk te bestellen op Paint-Paper.nl

Luxe kleurenmap met kleurvoorbeelden van Farrow & Ball verf

De meest luxueuze uitvoering van een overzichtelijk kleurenschema is te vinden in de luxe kleurenmap. In deze map staan alle 132 kleuren van de Farrow & Ball verfsoorten met elke kleur op een nieuwe pagina. Door dit grote formaat kunt u een beter idee krijgen van het te verwachte resultaat na aanbrenging van die verfkleur. Uiteraard is ook alle benodigde informatie over de verfkleur beschikbaar, zodat u de betreffende verfsoort snel kunt bestellen op Paint-Paper.nl


Q-Shops keurmerk GeoTrust SSL
Gratis kleurenkaart
Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Snelle levering

  Uw bestelling is doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen in huis!

 • Bezorgd met PostNL

  Betrouwbaar bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Productadvies