Geef uw interieur een boost met een Farrow and Ball Colour Consultant
Vakkundig kleuradvies aan huis en vele tips waar u direct mee aan de slag kan!

Farrow and Ball Colour Consultant
Wilt u een interieur met meer lef? Heeft u verschillende kleurcombinaties in gedachten maar bent u bang dat het in de praktijk anders uitvalt? Of lukt het maar niet om een harmonieus geheel in huis te creëren? Ontdek samen met een ervaren Farrow and Ball Color Consultant van Home Design Shops uw kleuren. En krijgt het interieur wat u al lang van droomt!

Vernieuw uw interieurPijl naar beneden

Ervaren en vakkundige Farrow and Ball Colour Consultant aan huis!
Van oud pand tot een nieuwbouwhuis… onze kleuradviseurs staan klaar om uw huis een nieuwe en verfrissende uitstraling te geven. Ze kennen het kleurenpallet van Farrow and Ball en zijn op de hoogte van de allerlaatste interieurtrends. Ook hebben ze vakkundige kennis en jarenlange ervaring opgedaan als kleuradviseur. Een unieke kans om uw interieur om te toveren!

Klantervaring: "Goed advies! Dit hadden we totaal niet zelf kunnen bedenken of aangedurfd."


Meer dan alleen kleuradvies voor uw muren.
Onze Farrow and Ball Colour Consultants kijken naar uw volledige interieur. Zo wordt er goed gekeken naar uw woonstijl, meubelen, lichtinval, eventuele problemen en naar de functie van de ruimte(s). Is een ruimte vooral bedoeld voor rust en ontspanning? Dan zal een Consultant zal hier rekening mee houden en bijvoorbeeld rustige kleuren adviseren.

De Colour Consultant geeft advies over de kleur van uw muren, maar óók over de kleuren van uw deuren, kozijnen, plafond en plinten. Alles om van uw ruimte een harmonieus geheel te maken.

Na het einde van de sessie krijgt u goede handvaten en tips waarmee u direct aan de slag kunt!

Wist u dat… u ook advies krijgt in welke finish en glansgraad u de verf moet kiezen? Bijvoorbeeld mat of juist hoogglans?

Herontdek nu uw interieur met een Farrow and Ball Colour Consultant

 1. Maak een afspraak met onze kleuradviseur.
 2. Binnen 24 uur neemt Home Design Shops persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken
 3. Na 3 dagen krijgt u een grondige telefonische intake met uw Farrow and Ball Colour Consultant

  De intake is bedoeld om de tijd, tijdens de kleuradvies aan huis, optimaal te kunnen benutten.

  In de intake de volgende vragen aan u gesteld: Wat is uw wens? Welke kleuren vindt u mooi? Wat is uw woonstijl? Wat is het lichtinval in uw huis? Tegen welke problemen loopt u nu aan?

  Aan het einde van de intake wordt een afspraak gemaakt. Na het telefonisch gesprek kunt u per e-mail een moodboard, foto’s en een plattegrond van uw huis toesturen. Zo kan de consultant zich goed voorbereiden op het advies bij u thuis.

 4. Binnen 1/2 weken professioneel kleuradvies aan huis!
  De kleuradviseur komt goed voorbereid bij uw langs. Samen met u wordt er gekeken naar uw woonstijl, (kleur)wensen, functies van de ruimtes en het creëren van een harmonieuze verbinding tussen de ruimtes.


  U krijgt op de dag zelf binnen 1 tot 1,5 uur een compleet en bruikbaar advies waarmee u direct aan de slag kan. Het advies is voor 1 etage met maximaal 4 kamers.

 5. Kleuradvies rapport en kleurstalen

  U krijgt na het bezoek grote kleurstalen van de geadviseerde verfkleuren en een kleuradvies rapport. In het rapport staan de geadviseerde Farrow and Ball kleurcombinaties, finishes (bijvoorbeeld hoogglans of matte verf), primers en een indicatie hoeveel verf u nodig heeft. In het rapport zit ook een begeleidend schrijven.

Een professioneel kleuradvies kost €242,- (incl. btw) U ontvangt een mooie korting als u bij ons verf van Farrow and Ball besteld!
Enthousiast geworden? Maak een afspraak met een Farrow and Ball kleuradviseur!Menu